BACK TO PROJECTS

Hackney

This project involved a full refurbishment of the property and a reconfiguration of two dwellings into one family home. The house now flows with amazing spaces all linked by discreet hidden doors.

We extended the basement out to form a new rear terrace with a gorgeous metal staircase leading from the beautiful kitchen to the garden. The clients wanted a slide incorporated into the design, so it was cleverly crafted to allow their kids to get from the upper level of the garden to the basement terrace without needing to use any steps.

We also fully redesigned and reworked the garden to create this stunning urban paradise.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.