BACK TO PROJECTS

The Maltings

We worked closely with the architect and the clients on this amazing design led project for a complete overhaul to the ground floor of this 60’s built townhouse. We converted the garage into a wonderful playroom areas for the family’s young children which was then separated from the split level family area by a custom made louvered screen with built in oak staircase. A modern angled rear extension was added, with a very detailed Zinc clad roof, allowing the light to penetrate into the beautiful new open plan kitchen and dining area. We also completed a full over haul of the garden, adding 2m high fences to create more privacy.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.